P90 prefab pizza- & broodoven

Meer weten over de P90 pizzaoven, opties en accessoires? Kijk dan hier voor meer UITLEG.
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

De P90 pizzaoven

De P90 is de beste pizzaoven op de markt. Deze oven is bijna 9cm dik en een stuk zwaarder dan andere prefab ovens. De oven blijft hierdoor veel langer op een stabiele temperatuur. Dat is essentieel om een goed brood te kunnen bakken maar ook heel fijn als u voor een grotere groep mensen pizza’s bakt. Een minder zware oven koelt namelijk sneller af. De P90 pizzaoven weegt bijna 400kg. Onze pizzaovens worden daarnaast gesloten met de deur achter de schouw (vanaf de voorkant gezien) zodat de ovens dan geen warmte verliezen en dus ook optimaal geschikt zijn voor brood, stoofschotels etc. Samenvattend zijn onze pizzaovens dan ook de enige ovens die tevens het predicaat broodoven mogen dragen.

De oven worden compleet geleverd met Nederlandstalige instructie, een deurtje, een aansluitstuk voor een RVS schoorsteen. Voor voorbeelden van een geïnstalleerde P90 oven kijkt u hier.

Opties

Samen met uw pizzaoven kunt de volgende opties mee bestellen:
1. Een basispakket met voldoende isolatiekorrels om uw oven rondom te isoleren
2. Een uitbreiding (upgrade) op het basis isolatiepakket met een isolatiedeken*
3. Een uitbreiding (upgrade) op het basis isolatiepakket met isolatieplaten*
4. RVS schoorsteen, thermometer en pizzascheppen

*) Voordelen:
Een extra isolatiedeken isoleert beter en geeft de koepel ruimte om te kunnen werken (uitzetten en krimpen). Dit verkleint de kans op scheurtjes in het stucwerk aan de buitenkant van de koepel.
Isolatieplaten isoleren beter dan korrels en het installeert sneller.