Beschikbaarheid:
Op voorraad

Infrarood thermometer 760°C (Alleen bezorgen mogelijk)

€ 89,00 € 73,55
Beschrijving

Wij adviseren u deze infrarood meter voor het uitlezen van de temperatuur van uw oven.

Een infraroodthermometer is een meetapparaat voor het contactloos meten van de temperatuur. Deze thermometer bepaalt de temperatuur aan de hand van de infrarood energie die door een object wordt uitgezonden. De thermometer is bijzonder geschikt voor het meten van de temperatuur van hete, moeilijk toegankelijke of bewegende objecten.

De IR thermometer werkt snel, efficiënt en contactloos. De laser hulp kan in- en uitgeschakeld worden. De infrarood thermometer is geschikt voor lage temperatuur tot -50 en hoge temperatuur tot maar liefst 760 graden C. De meter heeft een verlichte display, kan tijdens het meten de hoogste, laagste en gemiddelde gemeten temperatuur vasthouden en schakelt automatisch uit na 7 seconden niet te zijn gebruikt.

Ook heel handig voor andere temperatuur meetklussen!

We hebben zelf diverse IR meters bekeken en uitgeprobeerd: de aangeboden thermometer is een zeer degelijke infrarood thermometer voor een redelijke prijs waar u nog jaren plezier van heeft.

De infrarood meter wordt geleverd inclusief 9V batterij, beschermholster en Nederlandstalige handleiding.. De infrarood thermometer kan alleen worden verzonden en niet worden afgehaald.