P60 prefab pizza- & broodoven

Meer weten over de P60 pizzaoven, opties en accessoires? Kijk dan hier voor meer UITLEG.
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

De P60 pizzaoven

Onze ovens zijn dikker en zwaarder dan andere prefab ovens. De oven blijft hierdoor langer op een stabiele temperatuur. Dat is essentieel om een goed brood te kunnen bakken maar ook heel fijn als u voor een grotere groep mensen pizza’s bakt. Een minder zware oven koelt sneller af. De P60 pizzaoven weegt zo'n 180kg. Onze pizzaovens worden daarnaast gesloten met de deur achter de schouw (vanaf de voorkant gezien) zodat de ovens dan geen warmte verliezen en dus ook optimaal geschikt zijn voor brood, stoofschotels etc. Samenvattend zijn onze pizzaovens dan ook de enige ovens die tevens het predicaat broodoven mogen dragen.

De oven worden compleet geleverd met Nederlandstalige instructie, een deurtje, een aansluitstuk voor een RVS schoorsteen. LET OP: De P60 pizzaoven dient u aan de voorzijde zelf te voorzien van een boog van gewone metselstenen. De vuurvaste mortel om de boog te metselen wordt meegeleverd. Voor een goed voorbeeld van een geïnstalleerde P60 oven kijkt u hier.

Opties

Samen met uw pizzaoven kunt de volgende opties mee bestellen:
1. Een basispakket met voldoende isolatiekorrels om uw oven rondom te isoleren
2. Een uitbreiding (upgrade) op het basis isolatiepakket met een isolatiedeken*
3. Een uitbreiding (upgrade) op het basis isolatiepakket met isolatieplaten*
4. RVS schoorsteen, thermometer en pizzascheppen

*) Voordelen:
Een extra isolatiedeken isoleert beter en geeft de koepel ruimte om te kunnen werken (uitzetten en krimpen). Dit verkleint de kans op scheurtjes in het stucwerk aan de buitenkant van de koepel.
Isolatieplaten isoleren beter dan korrels en het installeert sneller.