Beschikbaarheid:
Op voorraad

Pizzascheppenset 5-delig (Alleen bezorgen mogelijk)

€ 189,00 € 156,20
Beschrijving

We hebben voor u een professionele pizzascheppen set samengesteld. Precies de pizzaoven tools die u nodig heeft voor het bakken van pizza’s, brood en het managen van uw pizzaoven. Met deze fraaie pizzascheppenset kunt u jaren vooruit!

Pizzaschep

Een pizzaschep waarmee u uw pizza of brood in de oven kunt schieten. Ook gebruikt u de pizzaschep om de pizza uit de oven te halen. Schepgedeelte 32x32cm.
Pizzadraaier

Een pizzadraaier voor het roteren van de pizza terwijl deze bakt in de oven. Schepgedeelte diameter 20cm.

AsbezemVoordat u uw pizzadeeg of brooddeeg in de oven schiet dient u de ovenvloer te reinigen met deze asbezem of ovenbezem.
RakelEen rakel (of asschraper of ovenkrabber) waarmee u as en kooltjes verplaatst of uit de oven haalt (om deze vervolgens op te vangen in onderstaande asschep). Rakelbreedte 24cm.
AsschepEen pizzaoven asschep waarin u de as opvangt. Schepgedeelte 20 x 22 cm.

Al het pizzaoven gereedschap is van hoge kwaliteit, lichtgewicht en gemaakt van hoogwaardig aluminium. De steellengte (excl. het schepgedeelte) van al het gereedschap is steeds 120 cm

Deze pizzaschep set kan alleen worden verzonden en niet worden afgehaald. De set wordt verzonden in een stevige kartonnen doos.

Eet smakelijk!