Pizzaovens

Zelf een pizzaoven bouwen?

Een fantastisch project! En met onze prefab pizza oven annex broodoven voor thuis of voor uw bedrijf bent u goed op weg. Checkt u de bouwverslagen van liefhebbers die u voorgingen.

Niets zo lekker als een vers gebakken brood, een echte Italiaanse pizza of een stoofschotel uit onze houtgestookte ovens. Maak het u gemakkelijk en bouw met een prefab pizzaoven. Liever laten bouwen? Natuurlijk dat kan ook. Laat u daarbij adviseren door dé pizzaoven specialist van Nederland en Belgie.

Stoer

Onze stoere ovens zijn dikker dan normaal en kunnen dus veel warmte vasthouden. Daardoor kan er tijdens het bakken ook langer en meer warmte worden afgegeven. Ook heeft een dikke oven een stabielere temperatuur. Onze ovens zijn daarmee ideaal voor het bakken van brood en pizza.

Pizzaoven techniek

Met de techniek van onze ovens zit het natuurlijk helemaal goed. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De vorm van het gewelf maakt een juiste verwarming van de oven mogelijk en daarmee natuurlijk perfecte gerechten.

Kwaliteit en veiligheid

Deze oerdegelijke ovens worden op traditionele wijze stuk voor stuk met de hand gemaakt van alleen het beste materiaal. Onze fabrikant maakt al 40 jaar ovens. Onze pizza ovens zijn getest op voedsel veiligheid en deze voldoen aan de Europese CE normen (certificaten aanwezig). Kiest u voor een pizzaoven met kwaliteit, een waarvan u jarenlang plezier heeft. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Goedkoop = duurkoop

Natuurlijk er wordt van alles en nog wat aan pizzaovens aangeboden op internet. Maar zoals vaker: kwaliteit betaalt zich uit. Kijkt u hier waarom wij dit soort goedkope ovens niet leveren.

Rookgasafvoer

Op verzoek leveren wij ook het Holetherm dubbelwandig rookkanaal voor uw pizzaoven.