Beschikbaarheid:
Op voorraad

Insteek thermometer (Alleen bezorgen mogelijk)

€ 59,00 € 48,76
Beschrijving

Wij adviseren u deze insteek thermometer voor het uitlezen van de temperatuur van uw oven.

De thermometer kan gebruikt worden voor het meten van temperaturen tot 500 graden Celsius. De thermometer bestaat uit een meter en een houder. De lengte van de houder is 15cm. De houder fixeert u op de ovendeur of op de oven. U schuift de thermometer daarna simpelweg in de houder als u de temperatuur wilt meten.

Bevestiging

Methode 1) Maak een gat van 21mm in het midden van de ovendeur. Zet de houder op de deur vast met de koperen schroef.

Methode 2) Boor van buitenaf een gat tot in een vuurvaste steen van de ovenkoepel. Steek de houder in het gat. Let op: deze methode is NIET geschikt voor prefab ovens!

Gebruik

Als u de temperatuur wilt meten plaatst u de thermometer in de houder en laat u deze een paar minuten zitten. Vervolgens leest u de temperatuur af en verwijdert u de thermometer.

LET OP: De thermometer is absoluut ONgeschikt om in de vlammen te houden, deze zijn veel te heet. Dus ook nooit de temperatuur meten bij vuur in de oven. De thermometer gaat anders kapot. De thermometer niet permanent in de houder laten zitten. De deur laten staan als de thermometer in de houder zit, de thermometer kan anders uit de houder vallen.

De thermometer kan alleen worden verzonden en niet worden afgehaald.