Pizzaoven bouwen?

Zelf een pizzaoven bouwen? Een fantastisch project! En met onze prefab pizza oven annex broodoven bent u goed op weg.

Niets zo lekker als een vers gebakken brood, een echte Italiaanse pizza of een stoofschotel uit onze houtgestookte ovens. Maak het u gemakkelijk en bouw met een prefab pizzaoven. Liever laten bouwen? Natuurlijk dat kan ook. Laat u daarbij adviseren door dé pizzaoven specialist van Nederland en Belgie.

pizzaoven

pizzaoven techniek

Met de techniek van onze stoere ovens zit het natuurlijk helemaal goed. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De vorm van het gewelf maakt een juiste verwarming van de oven mogelijk en daarmee natuurlijk perfecte gerechten.

kwaliteit boven alles

Deze oerdegelijke ovens worden op traditionele wijze stuk voor stuk met de hand gemaakt van alleen het beste materiaal. Onze fabrikant maakt al 40 jaar ovens.

voedselveiligheid

Onze pizza ovens zijn getest op voedsel veiligheid en deze voldoen aan de Europese CE normen (certificaten aanwezig).

 

Voorbeeld pizzaovenVoorbeeld pizzaoven IIVoorbeeld pizzaoven IIINatuurlijk: pizza!!

opgelet

Metalen ovens, niet geisoleerde ovens, ovens van holle bakstenen, ovens met een schoorsteen in of zelfs boven op de stookruimte (ipv ervoor zoals het hoort). Er wordt van alles te koop aangeboden. Vaak ook zonder garantie. Goedkoop blijkt dan na 1 jaar toch duurkoop :(. Wij hebben deze ovens niet in ons assortiment omdat we een goed product willen leveren waar u niet een enkel seizoen maar vele jaren plezier van heeft. Advies: kies voor de betere kwaliteit, u krijgt er geen spijt van.

pizza en ook brood?

De grote P90 oven is gemiddeld 9 cm dik en deze weegt bijna 400kg. Ook de kleine P60 oven weegt nog steeds zo'n 180kg. Onze ovens zijn dikker en zwaarder dan andere prefab ovens. De oven blijft hierdoor langer op een stabiele temperatuur. Dat is essentieel om een goed brood te kunnen bakken maar ook heel fijn als u voor een grotere groep mensen pizza’s bakt. Een minder zware oven koelt sneller af. Onze pizzaovens worden gesloten met de deur achter de schouw (vanaf de voorkant gezien) zodat de ovens ook optimaal geschikt zijn voor brood. Onze prefab ovens zijn dan ook de enige ovens die tevens het predikaat broodoven mogen dragen.

wat krijgt u voor uw geld?

De beste pizzaoven/broodoven op de markt. De ovens worden compleet geleverd met Nederlandstalige instructie, een deurtje, een aansluitstuk voor een RVS schoorsteen. Bij de grote oven P90 krijgt u daarnaast standaard ook nog eens een BBQ-rek meegeleverd. Bij de kleine oven P60 wordt een vuurvaste voorzetplaat in betonkleur meegeleverd welke u naar smaak kunt afwerken (zie matenschema). U bent dan helemaal klaar om aan de slag te gaan.

pizzaoven matenschema

Wij leveren de pizzaoven in 2 maten. De grotere oven heeft een interne diameter van 90 cm. Dit is de ideale maat voor een tuinoven. In deze oven kunt u met gemak 2 a 3 pizza's tegelijk bakken die dan ook nog eens binnen enkele minuten klaar zijn. Groot genoeg dus in bijna alle situaties. De kleine oven heeft een inwendige diameter van 60 cm. Dit oventje is ideaal voor kleine tuinen en perfect om als mobiele pizzaoven op te bouwen. De kleine oven is goed voor 1 pizza tegelijk. U kunt de ovens trouwens op allerlei verschillende manieren afbouwen, van de buitenkant ziet u straks weinig meer.

Zelfbouw prefab pizzaoven P90

isolatiepakket

Om de warmte in de oven te houden moet elke pizzaoven worden geisoleerd. U kunt zelf uw isolatiemateriaal selecteren maar om het u gemakkelijk te maken hebben wij een basispakket samengesteld met het juiste isolatiemateriaal. Dit pakket kan naar wens worden uitgebreid met een keramische deken voor de koepel en isolatieplaten voor onder de ovenvloer. Ook voor de rookgasafvoer kunt u bij ons vanzelfsprekend terecht.

meer informatie?

U krijgt een uitgebreide installatiehandleiding geleverd bij de oven. Voor een voorproefje op de installatie kijkt u hier en hier. En bekijk natuurlijk ook onze video hieronder! Voor handige pizzaoven accessoires kunt u hier kijken.

 

 

garantie

Wij leveren uw pizzaoven met 1 jaar fabrieksgarantie op breuk van koepel en vloerdelen onder voorwaarde dat uw pizzaoven op de voorgeschreven wijze is gemonteerd en in gebruik wordt genomen. Haarscheurtjes kunnen ontstaan en zijn gebruikelijk. Deze beïnvloeden de oven niet in zijn werking en vallen niet onder de garantie. Ook eventuele indirecte- of gevolgschade in de vorm van kosten anders dan voor de pizzaoven koepel en vloerdelen zijn uitgesloten van vergoeding.

 

Voorbeeld pizza ovenVoorbeeld pizza oven IIVoorbeeld pizza oven III

prijzen en opties

Model P90 Familieoven inclusief schoorsteen aansluitstuk, ovendeur, BBQ-rek en vuurvaste montage kit.

Pizzaoven prefab zelfbouw

€925
Isolatie pakket Basis isolatie pakket met fijne korrel vermiculite isolatie voor een pizzaoven met 90 cm interne diameter.

Basis isolatie pakket

€149 Kies eerst uw opties

Optie. Upgrade koepelisolatie. Optimaliseer de koepelisolatie met een Superwool isolatiedeken.

Superwool deken optie

€39
Optie. Upgrade vloerisolatie. Vergemakkelijk installatie en optimaliseer de vloerisolatie met calcium silicaat platen.

Calcium silicaat optie

€75

Model P60 Oven inclusief schoorsteen aansluitstuk, ovendeur en voorzetplaat.

Pizzaoven prefab zelfbouw

€695
Isolatie pakket Basis isolatie pakket met fijne korrel vermiculite isolatie voor een pizzaoven met 60 cm interne diameter.

Basis isolatie pakket

€99 Kies eerst uw opties

Optie. Upgrade koepelisolatie. Optimaliseer de koepelisolatie met een halve Superwool isolatiedeken.

Superwool deken optie

€25
Optie. Upgrade vloerisolatie. Vergemakkelijk installatie en optimaliseer de vloerisolatie met calcium silicaat platen.

Calcium silicaat optie

€59

Schoorsteen sectie
Enkelwandige RVS schoorsteensectie Ø200 van 1 meter lengte met gegalvaniseerde regenkap. Dubbelwandige sectie (voor door een dakje) op aanvraag.

RVS schoorsteenpijp

€119

bestellen

U kunt uw pizzaoven bestellen via de webwinkel. Plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen en plaats de bestelling. U kunt afrekenen met iDeal maar ook via handmatige overschrijving of internetbankieren.

bezorgen en verzendkosten

Uw prefab pizzaoven wordt keurig op een pallet verpakt en voor €75 (NL/B) tot aan uw deur bezorgd. Wel zo gemakkelijk. Transport naar Duitsland en de Wadden op aanvraag.

afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen. Afhaaldepot nabij Tilburg. U kunt daar na bestelling en vooruitbetaling op zaterdagmorgen terecht van 8.00 tot 12.00 om uw materialen op te halen. In overleg kan op werkdagen worden afgehaald. Komt u met een busje of een aanhanger waar een pallet van 100x120 in of op kan, een station auto is geen goede optie. Ook voor afhalen dient u altijd eerst via de website te bestellen.

levertijd

Houdt u bij bezorging rekening met 1 week levertijd.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden