Professionele pizzaovens

Natuurlijk levert 'de broodoven' ook pizzaovens voor de professionele markt en in verschillende maten. U start een Italiaans restaurant, pizzeria of een ambachtelijke bakkerij? Samen met u bepalen we graag welke oven in uw situatie het meest geschikt is. Laat u adviseren door dé pizza- en broodoven specialist van Nederland en Belgie.

Professionele pizzaoven

pizzaoven techniek

Deze pizzaovens zijn geschikt voor continu gebruik dag-in-dag-uit. Mits goed geisoleerd blijven deze ovens zeer goed op temperatuur, ook gedurende de nacht. Nadat de oven op temperatuur is gebracht volstaat slechts weinig hout om de oven goed in bedrijf te houden.

Alle ovens zijn uitermate geschikt voor pizza maar zeker ook als broodoven en voor het bereiden van stoofschotels, cassoulet, taarten, tajine, lasagne, vis en andere ovenschotels.

kwaliteit boven alles

Deze oerdegelijke ovens worden op traditionele wijze stuk voor stuk met de hand gemaakt van alleen het beste materiaal. Onze fabrikant maakt al 35 jaar ovens en heeft in die tijd tienduizenden ovens geproduceerd.

modellen

Wij leveren de professionele pizzaoven in 2 modellen, de Z-serie voor een permanente opstelling en daarnaast een model dat speciaal is ontworpen voor mobiele toepassingen dwz een mobiele pizzaoven.

Professionele pizzaoven II

Z-serie

Deze professionele pizza oven is bedoeld voor een permanente opstelling. De oven is leverbaar is 3 afmetingen. De oven is gemaakt van vuurvaste betonnen componenten met een hoog aluminium gehalte, speciaal ontwikkeld voor continue temperatuur belasting. De afzonderlijke componenten zijn gemakkelijk en zonder gebruik van mortel te installeren. De ovenvloer is opgebouwd uit super slijtvaste vuurvaste chamotte tegels. Een bouwverslag van deze oven vindt u hier.

Mobiele pizzaoven

M120

Speciaal ontwikkeld voor mobiele toepassingen met een aangepaste hoge diameter/gewicht ratio. Ideaal voor op een pizza truck of aanhanger. De mobiele pizzaoven wordt in 1 afmeting geleverd van 120cm inwendig. De oven is gemaakt van vuurvaste betonnen componenten met een hoog aluminium gehalte, speciaal ontwikkeld voor continue temperatuur belasting. De afzonderlijke componenten zijn gemakkelijk en zonder gebruik van mortel te installeren. Een bouwverslag van deze oven vindt u hier.

voedselveiligheid

Natuurlijk zijn al onze pizzaovens door een bevoegde instantie getest op voedselveiligheid en deze ovens voldoen aan de Nederlandse en Europese CE normen op dit gebied (certificaat op aanvraag). Dus geen afgifte van toxische stoffen aan uw pizza of vloerbroden. Niet onbelangrijk als u een restaurant begint!

matenschema

Matenschema pizzaovens

datasheet


Z110 M120 Z130 Z160
Capaciteit (pizza's van Ø33cm)

4

5 6 9
Productie (pizza's per uur) 70
90 110 160
Initieel benodigd (kg hout)* 20
23 25 30
Onderhoud (kg hout per uur)* 5
8 10 15
Diameter inwendig Ø (cm)
110 120 130 160
Rookgasafvoer Ø (mm)
200 200 200 200
Gewicht (kg)
570
490 880 1320
*) Hangt af van de soort en kwaliteit hout

isolatiepakket

Om de warmte in de oven te houden moet elke pizzaoven worden geisoleerd. U kunt zelf uw isolatiemateriaal selecteren maar om het u gemakkelijk te maken hebben wij per oven een isolatiepakket samengesteld met het juiste isolatiemateriaal.

rookkanaal

Een goede oven vraagt om een goed rookkanaal. Wij kunnen op aanvraag ook het rookkanaal voor uw oven leveren.

installatie

Wij installeren uw professionele oven in Nederland en Vlaanderen. Neemt u contact op voor een offerte.

garantie

Wij leveren uw pizzaoven met 1 jaar fabrieksgarantie op breuk van koepel en vloerdelen onder voorwaarde dat uw pizzaoven op de voorgeschreven wijze is gemonteerd en in gebruik wordt genomen. Haarscheurtjes kunnen ontstaan en zijn gebruikelijk. Deze beïnvloeden de oven niet in zijn werking en vallen niet onder de garantie. Ook eventuele indirecte- of gevolgschade in de vorm van kosten anders dan voor de pizzaoven koepel en vloerdelen zijn uitgesloten van vergoeding.

prijzen en opties

Excl. BTW
Model Z110
Professionele oven Z110 compleet

Pizzaoven professioneel

€1731,40
Isolatie pakket Isolatie pakket met 2 dekens voor koepel isolatie en dubbele laag isolatievloerplaten voor vloerisolatie.

Isolatiepakket Pizzaoven professioneel

€338,84

Model M120
Professionele (mobiele) oven M120 compleet

Mobiele pizzaoven professioneel

€2144,63
Isolatie pakket Isolatie pakket met 2 dekens voor koepel isolatie en dubbele laag isolatievloerplaten voor vloerisolatie.

Isolatiepakket Pizzaoven professioneel

€338,84

Model Z130
Professionele oven Z130 compleet

Pizzaoven professioneel

€2475,21
Isolatie pakket Isolatie pakket met 2 dekens voor koepel isolatie en dubbele laag isolatievloerplaten voor vloerisolatie.

Isolatiepakket Pizzaoven professioneel

€396,69

Model Z160
Professionele oven Z160 compleet

Pizzaoven professioneel

€4128,10
Isolatie pakket Isolatie pakket met 3 dekens voor koepel isolatie en dubbele laag isolatievloerplaten voor vloerisolatie.

Isolatiepakket Pizzaoven professioneel

€628,10

bestellen

Alle prijzen per stuk en exclusief BTW. U kunt uw pizzaoven bestellen via de webwinkel. Plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen en plaats de bestelling. U kunt afrekenen met iDeal maar ook via handmatige overschrijving of internetbankieren. Liever per telefoon of per email bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

bezorgen

Uw professionele pizzaoven wordt keurig op een pallet verpakt en voor €69 in Nederland en €79 in Belgie tot aan uw deur bezorgd. Wel zo gemakkelijk. Transport naar Duitsland en de Wadden op aanvraag.

afhalen

Professionele ovens kunnen niet worden afgehaald.

levertijd

Houdt u rekening met 2 weken levertijd.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden