disclaimer

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u met de op deze website gevonden informatie doet. De broodoven aanvaardt met klem geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de inhoud van deze website.

Veel van de op deze website getoonde ovenbouw projekten zijn particuliere projekten. Het feit dat deze projekten op de website van de broodoven worden getoond betekent niet dat de broodoven de in deze projekten gehanteerde werkwijzen en materialen op enigerlei wijze ondersteunt of goedkeurt. De broodoven draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de getoonde informatie. Het gebruiken van de getoonde informatie is geheel op eigen risico.

Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen voeren naar informatiebronnen welke door derden worden aangeleverd en waarover de broodoven geen controle heeft. De broodoven draagt geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze informatie.